Žene se složile: Kada bi muškarci radili ovih 10 stvari, nikada ne bismo odbile seks

  2550

  Ako žele da njihova partnerka uvek bude raspoložena za akciju ispod čaršava, muškarci se zaista moraju potruditi.

  Sasvim je normalno da ni muškarci ni žene nisu uvek raspoloženi za seks, a razlozi mogu biti razni.

  Čak i žene s najjačim libidom na svetu nekada nemaju volju za seksom, zbog umora, nekog problema koji ih muči ili najobičnije sitnice.

  Ipak, dame su istakle da im je veoma bitno kako se partner ophodi prema njima, te da postoje situacije kada sigurno ne bi mogle tek tako da odbiju seks.

  Zato donosimo kratko uputstvo kako bi to, po mišljenju mnogih dama, muškarci trebalo da se ponašaju:

  1. Zavode vas tokom celog dana
  Žene su izrazile želju da muškarci tokom celog dana tretiraju kao kraljicu, odnosno zavode ih od ranog jutra. Umesto da skače na njih kad god im se pruži prilika, one žele da im spontano ukazuju pažnju i posvećuju komplimente.

  2. Uvode predigru
  Nežnom, ali strastvenom poljupcu nijedna dama ne može da odoli. On je intiman i podstiče maštu.

  3. Pružaju vam oralni seks
  Baš kao i muškarci, mnoge žene obožavaju oralni seks. Uostalom ako muškarci žele da ga dobiju, treba da ga i daju, zar ne?

  4. Romantični su
  Ne postoji žena koja neće “ pasti” na neki romantičan čin. To može biti cveće, čokolada ili seksi poruka koju vam je ostavio na krevetu.

  5. Diraju prava mesta
  To ne moraju da budu standardne erogene zone. Muškarac treba da istraži šta vas najviše uzbuđuje, kako bi vam pružio pravi užitak.

  6. Rade kućne poslove
  Kućni poslovi poput pranja suđa, iznošenja smeća i usisavanja možda nisu sinonim za seks, ali obožavaju da vide muškarca u ovakvim „akcijama” I smatraju to neverovatno seksi.

  7. Sređuju intimne delove tela
  Mnogi muškarci očekuju od svojih partnerki da budu stalno uredne i depilirane, a žene su se složile da je to jednako poželjno i za njih. Naravno, ne moraju da uklone sve dlake, ali uredno i podšišano intimno područje bi bilo sasvim u redu.

  8. Uvek se trude da se osećamo posebno
  Ovo je poznata stvar, a muškarci je tako često zaborave. Dakle, što više komplimenata i pohvala, zbog kojih će se žena osećati posebno.

  9. Masiraju nas
  Masaža na kraju dana? Neprocenjivo iskustvo. Ujedno, to je odlična predigra za seks, a žene će tu zahvalnost i te kako pokazati.

  10. Paze na svoj izgled
  Ne očekuju sve dame od jačeg pola da budu uvek besprekorni, ali osnova higijene je ključna. Redovno tuširanje, čista garderoba i nega lica i tela su im veoma bitni.

  izvor : vesti-online.com