(VIDEO)U nedelju od 23h na francuskoj tv M6 Srbiju predstavljaju kao zemlju radikalnog islama

  12455

  U poslednje vreme malo po malo pa se u Francuskim medijima Srbi i Srbija predstavljaju kao veliki zločinci i kao da se jedva čeka da se Srbija ocrni i predstavi kao jedna divljačka i primitivna zemlja a Srbi kao najveći primitivci. Ipak najavom emisije („Enquête exclusive“), koja će se emitovati na nacionalnom kanalu M6 u nedelju 29.aprila u 23h, prešli su sve granice predstavljajući Srbiju, pored Bosne i takozvanog Kosova, kao teritorijama radikalnog islama.

  U najavi emisije koju možete videti na njihovoj Facebook stranici se govori kako se na granici Evropske unije razvija radikalni islam koji sve više ugrožava ljude koji normalno žive i nisu religiozni fanatici. Kažu se u najavi da su Srbija, Kosovo i Bosna većinski muslimanske zemlje koje su unazad bile zemlje modernog islama a da je od skora muslimanski narod tamo sve radikalniji. Zatim pominje se Bosna za koju se kaže da je proporcionalno stanovništvu poslala najviše ljudi koji su se borili ili se bore na strani islamske države. Da se „Halal“ ugostiteljski objekti brojno povećavaju i da je veliki broj turista iz arapskih zemalja.

  Što se Srbije tiče jedino što može da se pomenu pojedinačni slučajevi muslimana u Raškoj oblasti.

  U iščekivanju emisije možemo primetiti jedno odvratno licmerje francuske televizije M6 znajući da su upravo zapadne zemlje pa i Francuska donele taj radikalni islam na Balkanu pomagajući muslimane u Bosni i Albance na Kosovu u ratu protiv Srba. I u pravu su jedino da pre toga to nije postojalo.

  Ko ne zna pomisliće da je zaista Srbija zemlja sa većinskim muslimanskim stanovništvom i da je to tako. Podsetimo da su se Srbi vekovima borili i danas se bore protiv islamskih fanatika i bili uvek na braniku Evrope od nadiranja islama, od Turaka pa sve do danas. Zato je velika sramota izmišljati ovakve laži.

  A televiziji M6 je bolje da se pozabavi islamskim fanaticima koji dolaze baš iz Francuske a koji su bili najbrojniji u redovima islamske države iz jedne evropske zemlje. I kako je baš tokom jučerašnjeg dana procurela vest da je u 2016.godini u Francuskoj bilo 416 velikih donatora koja su slali novac islamskoj državi.

  Možete otići na njihovoj Facebook stranici i ostaviti vaš komentar.

  Les nouveaux territoires de l'islam radical ⬇️

  Bosnie, Serbie, Kosovo : Les nouveaux territoires de l'islam radical ⬇️Enquête dimanche, à 23h sur M6 !

  Gepostet von Enquête exclusive am Donnerstag, 26. April 2018