(VIDEO) Pariz: Snimila u metro-u muškarca koji je masturbirao ispred nje

  2479

  Pariski metro je mnogima jedni način prevoza u Parizu i okolini. Ipak pojedine linije i stanice i nisu baš najsigurnije što se bezbednosti tiče. Ovde mislimo na metro linije koje zahvataju severni deo pariskih predgrađa. Pored sitnih krađa, do nasilja ako ste i slučajno ženska osoba može vam se desiti da budete „plen“ raznih manijaka. Zbog toga se mnoge devojke i žene ustručavaju da se oblače lagodinje, jer mogu sebi napraviti veliki problem.

  U sredu 12.decembra jedna devojka crne boje puti je ušla na metro stanici linije 7, Fort d’Aubervilliers. Nekoliko stanica posle je ušao jedan muškarac koji je seo preko puta nje i tog trenutka za dvadesetogodišnju studenkinju počinje nešto što nije mogla ni da sanja.

  Muškarac ispred nje je počeo da je gleda perverzno, grizući svoje usne ne spuštajući pogled sa devojke. Zatim je počeo da joj govori kako sjajno izgleda i počeo je da se pipa za svoj polni organ preko pantalona i da masturbira. U tom trenutku niko oko njih nije intervenisao, nego su putnici reagovali kao da se ništa ne dešava.

  Devojka se osećala veoma neprijatno i uplašeno. Ipak iako je bila pod velikim stresom odlučila je da uključi kameru na telefonu i snimi manijaka. Postavila je snimak prvo na Snapchat-u a zatim i na Twitter-u. Odlučila je da promeni liniju na metro stanici Palais royal-Musée du Louvre i uzme liniju 1, ali je manijak nastavio da je prati.

  Pogledajte na snimku kako je sve to izgledalo, a ako i sami budete žrtva ovakve ili slične situacije nazovite na broj telefona 3117 koji je specijalno određen za ovakve situacije kako biste odmah dobili pomoć.