(VIDEO) Novak Djoković – „Novi Krokodil“

  4324

  Samo jednu nedelju pre početka Roland Garosa, poznata robna marka „LACOSTE“ je obelodanila saradnju sa srpskim teniserom NOVAKOM DJOKOVIĆEM.

  Saradnja je na svoj način simbolična jer Novak danas puni 30 godina, a „Lacoste“ ove godine slavi svoj 85. rodjendan. Čuvana u strogoj tajnosti, saradnja je danas obelodanjena u Monaku posle tajnih pregovora poslednjih nedelja.

  Kod „Lacoste“ ovo čekamo mesecima“
  Thierry Louis Joseph Guibert direktor „Lacoste“

   

  Ne možemo govoriti o mesiji ali je ovo veliki uspeh za „Lacoste“. Thierry Louis Joseph Guibert, koji je 2015. postavljen za prvog čoveka ovog prestižnog brenda, objašnjava da je dugo želeo baš Novaka za glavnog promotera jer je jedino Novak taj koji poseduje iste vrednosti kao i „Lacoste“ od osnivanja. A to su fer-plej, stil i smelost.

  Novak Djoković – „Novi Krokodil“

  Treba se napomenuti da je francuska marka strpljivo čekala posle dugogodišnje saradnje Djokovića i Uniqlo. Novak Djoković će nositi opremu već na Roland Garosu koji počinje za par dana. Ugovor je potpisan na pet godina.

  Ovim partnerstvom, mogu pokazati svojoj publici da nisam samo teniser. Jer je „Lacoste“ i elegancija koja se kombinuje sa performansom“
  Novak Djoković