USPELI SMO. Valentina se vraća kući posle uspešnog lečenja

  222

  Krajem marta ove godine uspostavili smo kontakt sa Valentinom iz Beograda preko naše ambasade u Parizu. Naime Valentina je hitno morala da dođe na lečenje u Pariz jer zbog prirode njene bolesti nije smelo da se čeka. Sa svojom sestrom i bratom su želeli da nađu smeštaj koji bi i platili tokom boravka i lečenja u Parizu. Lečenje i terapije su trebale da traju od pet do osam nedelja.

  Mi smo, kao i mnogo puta do sada, javno predstavili njen slučaj i zamolili sve one koji mogu da pomognu da to učine. Ubrzo nam se javila Dragana, koja živi u Parizu, sa predlogom da dođu kod nje i da budu sve dok traje lečenje bez ikakve novčane nadoknade. Znači potpuno besplatno.

  Tako je i bilo. Dragana, ne samo što ih je primila, već im je i pomagala u svemu što im je bilo potrebno. Posle osam nedelja teških terapija, Valentina se danas vraća kući izlečena što je jedna sjajna vest. Sa Draganom su postale prijateljice za ceo život. I jedna i druga nisu želele da im se objavljuju fotografije. Ispred portala Svi Srbi u Parizu želimo Valentini da nam dođe sledeći put sa puno radosti.

  I dalje ima divnih ljudi koji nesebično bez ikakvog interesa pomažu što se u ovom slučaju i pokazalo. Svi Srbi u Parizu nastavljaju ovakve i njima slične akcije pomoći našim ljudima u Francuskoj.

  Evo teksta posle kojeg se sve lepo završilo :

  PARIZ : HITNO POTREBNA POMOĆ VALENTINI KOJA DOLAZI NA LEČENJE