U novom rijaliti na Pink-u učestvovaće i osmomesečna beba

  989

  Ostalo je još četiri dana do početka emitovanja dugo najavljivanog rijalitija „Zadruga“, sa kojim se Pink nameračio da i u novoj sezoni zadrži poziciju najgledanije komercijalne televizije.

  I to narednih devet meseci, koliko je u planu da traje novo rijaliti čedo Željka Mitrovića. U sredu, 6. septembra od 21.00, prag glamuroznog kompleksa izgrađenog za potrebe ovog šou-programa u Šimanovcima preći će 33 javne ličnosti.

  Među njima su pevačice Saška Karan i Nada Obrić, frontmenka grupe „Viktorija“ Snežana Mišković, pevačica nekadašnjeg benda „Oktobar 1864.“ Tanja Jovićević, glumica Žiža Stojanović (poznatija kao Cana Fontana iz „Srećnih ljudi“), kafanski pevač Lepi Mića, blogerka Luna Đogani, Zoran Marjanović (kompozitor i udovac tragično nastradale pevačice Jelene Krsmanović), kaskader Uroš Ćertić, starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija, te učesnici „Pinkovih zvezda“ Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović.

  Osim honorara na nedeljnom nivou, rijaliti igrači boriće se za novčanu nagradu, koja se još drži u tajnosti. Za realizaciju „Zadruge“ biće korišćena najmodernija tehnologija, a u Pinkovom filmskom studiju sagrađen je pravi grad.

  – U sklopu „Zadruge“ nalaze se vodopadi na jezeru Stiva Džobsa, koje na svom ostrvu ima veliki platinasti kip ovog velikana. Tu je i trg Bruna Marsa, na kojem se nalazi velika statua ovog muzičara, kao jednog od nosilaca svetske pop muzike, dok plato sa bazenima nosi ime tinejdžerske senzacije, Džastina Bibera – otkriva izvor blizak produkciji.

  U rijaliti gradu biće otvoren i Irski pab, prodavnice, radionice, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, koje će biti deo svakodnevice učesnika. Tu je i Parlament, gde će donositi, ali i menjati pravila „Zadruge“.

  Za one koji ih ne budu poštovali, namenjena je sudnica. U ulici Las Vegas takmičari će moći da se opuste uz piće u noćnom klubu i okušaju sreću u kazinu. Za to će im, između ostalog, poslužiti nedeljna plata. Sagrađen je i stakleni soliter, u kojem će živeti vođa „Zadruge“, koga će učesnici i banka birati svake nedelje.

  Vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio je da će u šou-program uneti bebu, staru svega osam meseci. Ona će, prema njegovim rečima, odrastati u rijalitiju tokom narednih godina.

  izvor : novosti.rs