U centru Beograda pucnjava. Jedna žrtva

  692

  U Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kod broja 55, došlo je do pucnjave. Napadač je jednu osobu ubio, drugu teško ranio a nakon toga je pobegao sa lica mesta. Kasnije je, sa teškim povredama, pronađen u svom stanu na Zvezdari.

  Kako RTS saznaje, do incidenta je došlo kada je bivši radnik upao u prostorije firme „Privredni savetnik – Informacione tehnologije“ u Ruzveltovoj ulici i počeo da puca na zaposlene.

  MUP je saopštio da je oko 11 časova bivši radnik te firme N. S. (1987) ispalio više projektila u prvacu dvojice radnika, dok je treći iskočio kroz prozor.

  N. S. je nakon pucnjave pobegao sa mesta događaja, a policija ga je teško povređenog pronašla u njegovom stanu na Zvezdari, pošto je u toj zgradi prijavljen požar.

  RTS saznaje da je B. K., na koga je napadač pucao, podlegao povredama, a da je M. F. pogođen u rame. I. R. je iskočio kroz prozor i on je takođe zadobio povredu ramena.

  Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio zaposlen u firmi do pre nekoliko dana i najverovatnije usled otkaza kojeg je dobio i nervnog rastrojstva odlučio se na ovakav potez.

  Policija je saopštila, da u saradnji s nadležnim tužilaštvom, preduzima sve mere na rasvetljavanju slučaja.

  izvor : rts.rs