Televizija M6 : U Guči caruju droga, alkohol i sex

  7702

  Posle sramotne izjave na francuskom radiju Inter voditelja Guillaume Meurice da vam posle razgovora sa Srbima ostaje 15 minuta života i velike prašine koja se podigla među Srbima u Francuskoj, francuski mediji ne prestaju da pogrdno izveštavaju i pokazuju veoma ružnu sliku o Srbiji i Srbima.

  Ovoga puta nacionalna televizija M6 se u emisiji Enquête exclusive, koja je na programu večeras u nedelju 16.jula u 23h, bavi letnjim festivalima u istočnoj Evropi. Kao primer se uzimaju u Hrvatskoj Festival u Pagu poznatiji kao Sonus, u Mađarskoj pop-rock u mestu Sziget i u Srbiji Festival trube u Guči.

  Kako se navodi u najavi emisije, posle ratova 90tih godina (koliko znamo Madjarska nije rartovala) ove tri zemlje su se emancipovale i sada organizuju velike svetske Festivale. Sva tri festivala imaju nešto zajedničko a to su sex, droga i alkohol. Što se tiče Guče ne pominje se u najavi da je to najveći svetski Festival trube, već festival amatera ciganske muzike. 

  U iščekivanju večerašnje emisije mi samo želimo da podsetimo da se ponosimo Gučom koja je prošle godine okupila više od 500000 posetilaca od čega najveći broj turista baš iz Francuske i Slovenije. I da je to naveći svetski festival gde ljudi spavaju na otvorenom bez straha za svoju bezbednost što nije slučaj sa Festivalima u Francuskoj. Videćemo kako ćemo biti prikazani u večerašnjoj emisiji ali nas ništa ne iznenađuje jer pretpostavljamo na osnovu najave emisije. Samo svi znaju koji žive u Francuskoj da su Francuzi možda zadnji koji treba da nam drže lekcije o moralu znajući šta se sve dešava po ulicama Pariza i okoline.

  Pogledajte emisiju a onda možete ostaviti i komentar na sledećem linku : https://www.facebook.com/enquete.exclusive/?fref=ts

  M6 – Enquête exclusive – nedelja 16.jul u 23h – voditelj Bernard de la Villardière

  Ne ratez pas ce soir " au coeur des festivals de l'Europe de l'est " dans #EnquêteExclusive à 23h10 sur M6

  Posted by Enquête exclusive on Sonntag, 16. Juli 2017