Srbin, lično obezbeđenje francuskog predsednika Makrona

  8961

  Nije mala stvar kada jednog Srbina pozovu da radi u ličnom obezbeđenju predsedničkog kandidata tokom čitave kampanje, a zatim i da nastavi da čuva novoizabranog predsednika Francuske. A upravo se za takvog Srbina, Darka Bulatovića (53), opredelio Emaunel Makron koji se uverio u srpsku visprenost, diskretnost i široka srpska pleća koja mu garantuju bezbednost.

  Darko je ljudina od 195 centimetara visine, snagator kojem je čak i izraz lica jak. Pogledom uvek skenira okolinu, ali to je normalno, jer u protivnom mu prvi čovek Francuske ne bi poverio u ruke svoju bezbednost.

  Bulatović je napustio Srbiju 1990. zbog, kako kaže, „Hrvatice kojoj je kasnije okrenuo leđa“. Da bi stigao do najmlađeg francuskog predsednika, Darko je prošao Scile i Haribde. Ostao je živ i prav, a sada i presrećni otac trogodišnjeg prekrasnog plavokosog sina Luke.

  Bulatović priča da je živeo u Njujorku, u Kaliforniji, na Sejšelima, ali gde god da je išao, uvek bi se vratio u Pariz.

  – U Parizu mi se rodio i sin Luka. Jeste, koreni mi crnogorski, a Beograd me vuče. Današnje generacije su drugačije, gubi se međusobni odnos i veze s porodicom, a deca su prepuštena sama sebi. Mi Luku ni u čemu nećemo da forsiramo, ali ćemo mu objasniti ono što bi bilo dobro za njega – kaže Darko.

  Posle zaljubljivanja u Hrvaticu, za prvu suprugu je izabrao Francuskinju, druga je bila meleskinja sa Antila, a sadašnja, stomatolog Tamara, treća je i, zaklinje se Darko, doživotna. A, kako i ne bi kada mu je, ushićeno kaže, za 50. rođendan poklonila najlepši životni dragulj, sina Luku. Danas je Darko, sa Žan Ringom, suvlasnik i izvršni direktor Tego sekjuriti, firme za obezbeđenje. Kaže da mu odlično ide.

  nastavak teksta na sledećoj strani