SRBIJA – KOSTARIKA, nedelja 17.06 u 14h, u centru Pariza

  5177

  Navijačka grupa „Ultra Srbija“ u saradnji sa portalom „Svi Srbi u Parizu“ kao medijskim pokroviteljem organizuje u centru Pariza zajedničko praćenje utakmica sa svetskog prvenstvu u Rusiji na kojima igra reprezentacija Srbije.

  Kao mesto odabran je prestižni pab u centru Pariza – Corcoran’s Irish Pub
  Corcoran’s Irish Pub je stavljen na raspolaganju samo navijačima reprezentacije Srbije. U njemu se nalaze nekoliko velikih ekrana na kojima će se gledati fudbalski mečevi reprezentacije Srbije. Pošto prva utakmica protiv Kostarike počinje u 14h, vrata lokala se otvaraju već u 13h. Posle završene utakmice obezbeđena je žurka za sve prisutne sa srpskim DJ. Cene pića su sa 50% popusta (Happy hours).
  Podsetimo da je jedna od prvih akcija grupe „Svi Srbi u Parizu“ bila zajedničko organizovano navijanje tokom svetskog prvenstva 2010.godine. Tada smo se okupljali na Trocaderu, gde smo na velikom video bimu pratili utakmice i davali podršku našim fudbalerima. U prilogu ispod teksta možete videti i fotografije iz tog perioda.
  Pozivamo vas da u velikom broju dođete sa obeležjima Srbije, da ponovimo 2010.godinu i da uz dobru zabavu i sportskim navijanjem, zajednički podržimo SRBIJU. CELA JE NACIJA – REPREZENTACIJA.

   

  OBEZBEĐENA I TOMBOLA SA VREDNIM NAGRADAMA.

  Corcoran’s Irish Pub
  Adresa : 23 Boulevard Poissonnière, 75002 Paris
  Metro : Grands Boulevards (linije 8 i 9)
  Informacije i rezervacije na broj : 06 26 43 14 46
  SRBIJA – KOSTARIKA, nedelja 17.jun, 14h (lokal obezbeđen samo za nas već od 13h) pa do kasno u noć.
  SRBIJA – ŠVAJCARSKA, petak 22.jun, 20h (lokal obezbeđen samo za nas već od 19h) pa do ponoći.
  SRBIJA – BRAZIL, sreda 27.jun, 20h (lokal obezbeđen samo za nas već od 19h) pa do kasno u noć.