PSG samo za meč protiv Crvene Zvezde blokirao prodaju karata

    5350

    Sve je spremno za veliki spektakl u drugom kolu fudbalske lige šampiona između Paris Saint Germain-a i Crvene Zvezde. Utakmica se igra u sredu 03.oktobra u 19h na čuvenom pariskom stadionu „Park Prinčeva“

    Ovo je prva utakmica ove godine PSG-a na domaćem terenu i za nju vlada veliko interesovanje među gledaocima ovog kluba, od kojih je veliki broj onih koji imaju godišnju pretplatnu karatu. Ali veliko interesovanje vlada i među navijačima Crvene Zvezde koji neće moći organizovano gledati utakmicu zbog kazne UEFA-e.

    Pojedinačne karte su postale prava dragocenost ako ih posedujete, jer ih nema u slobodnoj prodaji. Na oficijalnom sajtu PSG.fr postoji mogućnost da za svaku utakmicu, onaj ko poseduje kartu a ne želi da gleda meč, može istu preprodati. I tako je poslednjih par godina. Za utakmicu protiv Crvene Zvezde to nije slučaj, jer je PSG blokirao preoprodaju na svom zvaničnom sajtu. Pa tako za ostale dve utakmice protiv Napolija i Liverpula možete kupiti kartu koja se u proseku kreće oko 300-350€, dok za utakmicu protiv srpskog šampiona to nije moguće.

    Pitamo se da li se PSG uplašio velike podrške srpskih navijača od kojih veliki broj živi i radi u Parizu, pa je zbog toga klub učinio sve da srpski navijači ne mogu doći do karata?