Poruka svima vama admin tima „Svi Srbi u Parizu“

  3599

  Ovog puta vam nećemo pričati o najvažnijim događajima, nećemo podsećati na srpsku tradiciju i nećemo vam davati važne informacije koje se tiču Srba u Francuskoj. Ovog puta želimo da vam iskreno zahvalimo što ste tu sa nama i što zajedno činimo tako lepe stvari.

  Grupa na facebook-u je prešla broj od 20000 članovastranica ima preko 19000 pratilaca a  sajt polako dostiže brojku od 2,5 miliona poseta i to za samo par meseci otkad postoji, što je stvarno veliki uspeh.

  Znajući da postoje i srpska i francuska verzija sajta, trudimo se na oba jezika da podsetimo na srpsku kulturu, istoriju i tradiciju i na taj način i onima koji govore francuski jezik predstavimo Srbe i Srbiju na najlepši način.

  Hteli mi to da priznamo ili ne, pored toga što smo daleko najuticajnija grupa u Francuskoj, odavno smo i najjača grupa SRPSKE DIJASPORE u celom svetu što nam daje samo dodatnu motivaciju da budemo još bolji.

  Uz još jednom ogromnu zahvalnost koju vam dugujemo zbog vaše vernosti prema nama, želimo da pozovemo da nam se jave i svi oni koji žele da aktivno učestvuju u radu ove naše zajednice pišući blogove za nas bilo na srpskom ili francuskom jeziku. Šaljite nam vaše preporuke i sugestije. Na našem sajtu se možete reklamirati a i u svakom trenutku možete pozvati sve vaše prijatelje da nam se pridruže i na facebook-u.

  Koristimo ovu priliku da vam poželimo prijatan i lep predstojeći odmor.

  S poštovanjem : Admin tim „Svi Srbi u Parizu“