Poruka admin tima „Svi Srbi u Parizu“ svima vama

  1075

  Ovog puta vam nećemo pričati o najvažnijim događajima, nećemo podsećati na srpsku tradiciju i nećemo vam davati važne informacije koje se tiču Srba u Francuskoj. Ovog puta želimo da vam iskreno zahvalimo što ste tu sa nama i što zajedno činimo tako lepe stvari.

  Grupa na facebook-u je prešla broj od 26000 članovastranica ima preko 22000 pratilaca a  sajt prešao brojku od 4,5 miliona poseta i to za samo za nešto više od godinu dana otkad postoji, što je stvarno veliki uspeh.

  Znajući da postoje i srpska i francuska verzija sajta, trudimo se na oba jezika da podsetimo na srpsku kulturu, istoriju i tradiciju i na taj način i onima koji govore francuski jezik predstavimo Srbe i Srbiju na najlepši način.

  Hteli mi to da priznamo ili ne, pored toga što smo daleko najuticajnija grupa u Francuskoj, odavno smo i najjača grupa SRPSKE DIJASPORE u celom svetu što nam daje samo dodatnu motivaciju da budemo još bolji. To priznanje smo dobili i od same države Srbije.

  Uz još jednom ogromnu zahvalnost koju vam dugujemo zbog vaše vernosti prema nama, želimo da pozovemo da nam se jave i svi oni koji žele da aktivno učestvuju u radu ove naše zajednice pišući blogove za nas bilo na srpskom ili francuskom jeziku. Šaljite nam vaše preporuke i sugestije. Na našem sajtu se možete reklamirati a i u svakom trenutku možete pozvati sve vaše prijatelje da nam se pridruže i na facebook-u.

  Pošto se i veliki letnji odmor polako bliži, koristimo ovu priliku da vam poželimo prijatan i lep predstojeći odmor.

  S poštovanjem : Admin tim „Svi Srbi u Parizu“