Pariz : Živ pronađen MIĆKO LAPOVAC. Njegova porodica se svima zahvaljuje

    1019

    Po proverenim informacijama, Mićka je pronašla policija u napuštenom automobilu u petnaestom pariskom arondismanu. Pokušala je da ga legitimiše ali on nije imao nikakav dokument kod sebe. Ničega se nije sećao ali je mogao da govori i na njemu nisu pronađeni tragovi povreda. Veoma brzo policajci su uspeli da otkriju o kome se radi jer im je rekao svoje ime. Proverivši uvideli su da je za njega prijavljen nestanak. Pošto je govorio nepovezano, odveli su ga u policijsku stanicu i pozvali njegovu sadašnju ženu. Ona je otišla sa Mićkovim sinom u stanicu policije gde su Mićka prepoznali.

    Posle toga, pušten je kući uz savet policije da treba da se odvede u neku medicinsku ustanovu gde bi prošao sve preglede i kontrole jer i se i dalje ne seća kako je tamo dospeo i jop uvek govori nepovezano.

    Prilikom nestanka mi smo objavili da je sa sobom imao samo socijalnu kartu i 100€, međutim imao je i vozačku dozvolu i ključeve od stana. Kada je pronađen ništa od toga nije više imao, kao ni zlatni lanac oko vrata. Na nogama je imao i par cipela koje nisu njegove.

    nastavak na sledećoj strani