PARIZ : HITNO POTREBNA POMOĆ VALENTINI KOJA DOLAZI NA LEČENJE

  584

  Već smo uspevali da pomognemo na ovakav način dosta puta kada su iz Srbije dolazili mališani ili odrasle osobe na lečenje u Francuskoj. I ovoga puta je hitno potrebna pomoć Valentini koja će nastaviti lečenje u Parizu između 31.marta i 11.maja. Svako ko može da pomogne neka to učini. Posle informacije koju nam je poslala Ambasada Srbije u Francuskoj, stupili smo u kontakt sa Valentinom i ovo je njena priča.

  Valentina treba da boravi u Parizu u zakazanom periodu od 31.03. do 11.05.2019. godine zbog pregleda i lečenja u „Centre clinique de la porte de Saint Cloud“, 30 rue de Paris, 92100 Boulogne – Billancourt.
  Prvi deo lečenja je završen u Beogradu, gde ona živi i radi.
  Obezbeđene su tri povratne avio karte iz Beograda za Valentinu i dva pratioca.
  Ona je pokušala da obezbedi odgovarajući smeštaj u Parizu preko interneta, ali su dva njena zahteva odbijena. Istovremeno, novac se tako zadržava na 5-7 dana. Iako pokušava da na nekom od sajtova za rentiranje stanova nađe odgovarajuće rešenje, zbog malo vremena i mogućnosti da ponovo bude odbijena, mora je da se obrati za pomoć.
  Ako neko ima mogućnosti da ih primi ili čak i da im nađe smeštaj oni bi platili.
  Po mogućnosti smeštaj bi trebalo da ima ležajeve u dve prostorije za tri osobe, da je blizu neke metro stanice i da ima internet pristup. Ne mora da bude u neposrednoj blizini bolnice. 
  Valentinu možete kontaktirati na broj telefona +381 63 76 11 036 (viber).
  Hvala svima koji pročitaju i podele ovu objavu u Valentinino ime i u ime našeg portala Svi Srbi u Parizu.