Ovo su najbogatiji SRPSKI pevači

  4018

  Na sajtu „Celebrity net worth“ objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

  Iako srpske zvezde izbegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu „Celebrity net worth“ objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

  Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu „Vipfaq“ stoji informacija da je pevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara, prenose beogradski mediji.

  Prema podacima koji se mogu naći na sajtu „Celebrity net worth“ pevačica, glumica i talentovana menadžerka Lepa Brena „teška“ je 16 miliona dolara.

  Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspešne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

  Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju „majbaha“.

  Prema podacima koji su objavljeni na sajtu „Celebrity net worth“, najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović „teška“ je neverovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma. objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

  izvor : novosti.rs