Ovakvim ženama pravi muškarci ne vole da prilaze

  1043

  U filmovima muškarci redovno prilaze devojkama u kafićima. U stvarnom životu to ide malo drugačije i sve je vise žena koje se žale da im muškarci više ne prilaze…

  1. „Čopor“ drugarica
  Muškarci su otkrili da im nije prijatno kada treba da priđu devojci koja se celo veče ne odvaja od “čopora” svojih prijateljica.

  2. Mobilni
  Ono što muškarce najviše odbija je i onaj mali uređaj koji žene vade iz torbica i proveravaju svakih 5 minuta. Prvo, to je vrlo iritantno ponašanje i dokazuje da ste izgubile dodir s realnim svetom. Drugo, ostavlja utisak da imate nekoga pa se stalno dopisujete.

  3. Napadne minđuše
  Izgleda da muškarci gledaju svaki detalj pa su otkrili kako je malo verovatno da će prići devojci koja ima minđuše veće od ušiju.

  4. Karmin
  Mi obožavamo karmine, oni ne. Posebno ne ljubičaste , crvene, drečavo roze itd. One prirodne nijanse verovatno ni ne primete.

  5. Osmeh
  Žene koje se nikada ne smeju nisu im ni malo privlačne, ma koliko god bile lepe.

  6. Alkohol
  I boca vina na stolu nije problem ako se pije damski. Ispijanje alkohola u stilu Čarlija Šina i „odvažnije“, odnosno slobodnije ponašanje nego inače, crveni je karton za osvajače.

  7. Preterivanje
  Mislimo na šminku, solarijum, prekratke haljine i slične stvari. To što se okreću za vama, ne mora nužno da znači i da ste im privlačne.

  izvor : vesti-online.com