OPSEDNUTA BALKANCIMA: Amerikanka otpevala pesmu Milice Pavlović (VIDEO)

  5396

  Lepa Amerikanka privukla je pažnju srpske pevačice nakon što je obradila njenu pesmu.

  Pevačica Milica Pavlović nedavno je objavila svoj drugi studijski album „Boginja“ koji je postigao veliki uspeh, a čini se da se publici najviše dopala pesma „Mogla sam“.

  Ovaj Miličin hit, koji ima veliki broj pregleda na Jutjubu, privukao je pažnju i publike van regiona, pa ju je zapazila i tamnoputa Amerikanka Nwando koja je rešila da otpeva svoju verziju ove pesme.

  „Zaista volim srpsku muziku i odlučila sam da uradim obradu pesme „Mogla Sam“ Milice Pavlović. Da naučim tekst pesme gledala sam Miličin oficijalni spot iznova i iznova sve dok nisam naučila celu pesmu. Takođe učim srpski, pa sam već znala neke reči iz teksta. Ipak, znam da sam napravila mnoge greške, zato vas molim da mi u komentarima date savete da popravim moj srpski. Hvala vam puno“. – napisala je ona u video-snimku, a kako je otpevala ovu pesmu poslušajte u video-snimku.

  Ovaj snimak pogledala je i Milica, koja se oduševila obradom pesme, pa ju je podelila na svom nalogu na Fejsbuku uz komentar:“Muzika ne poznaje granice. Bravo“.

  izvor : pink.rs