Nedeljni horoskop (od 19. do 26. novembra 2017)

  1955

  Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

  Ovan (21.3 – 20.4)

  Posao: Pozicija Marsa u Vagi, vašem sedmom polju, pojačana je i udružena sa slabošću Venere koja je u senci Sunca. Sa druge strane, Mars je dobro aspektovan prema Merkuru i Saturnu, što znači da treba da budete oprezni u svim dogovorima. Naročito što dogovore reprezentuje Merkur, koji usporava i uskoro postaje retrogradan.

  Ljubav: Mars u Vagi i njegov vladar Venera u Škorpiji se ne vide, što znači da nije trenutak za nova rešenja, već je bolja opcija da idete utabanom putu. Čak i ako se odlučite na neku veću promenu, na kraju će se sve vratiti na staro.

  Zdravlje: Manji broj pripadnika znaka može da ima neku hiruršku intervenciju, dok se većina oseća čak bolje nego inače.

  Bik (21.4 – 21.5)

  Posao: Venera sa Jupiterom, koji se polako izvlači ispod Sunčeve dominacije, donosi kratak period vaše inicijative. Ipak, nema vremena za velike poduhvate, samo za jasne i kratke postupke koji mogu da vam obezbede bolju situaciju na poslu. Potrudite se da planovi budu realni.

  Ljubav:Mars, vladar Vašeg polja partnerskih odnosa u Vagi, u averziji je sa Venerom, vašim vladarem, pa je odnos u kome ste trenutno pun sitnih prepreka. Ovakav položaj planeta sugeriše da je sve drugo bolje postavljeno od emotivnih odnosa. Slobodni imaju priliku za vezu, ali sa uglavnom neodgovarajućom osobom.
  Zdravlje:Poslovni rizik utiče i na zdravlje, uspeh na poslu u tesnoj je vezi sa tim kako ćete se osećati. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje će biti u redu.

  Blizanci (22.5 – 21.6)

  Posao:Merkur je u konjunkciji sa Saturnom a to znači da ćete probiti sve rokove, eventualno izgubiti neke papire, dok dogovori neće da se sprovode onako kako je zamišljeno. Dakle, savetuje vam se fleksibilnost i obavezno smislite rezervni plan. 
  Ljubav:Merkur, vaš vladar je u sedmom polju spojen sa Saturnom, ne daje mogućnost za nove prilike. Saturn usporava, donosi neke aspekte prošlosti, što znači da ćete u narednom periodu po ko zna koji put apsolvirati neke stare greške. Pokušajte da ih ispravite, jer će svaki novi pokušaj, u najvećem broju slučajeva, biti siguran promašaj.

  Zdravlje:Spolja delujete i lepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg meseca razmišljajte o poseti lekaru.

  Rak (22.6 – 22.7)

  Posao: Faza mladog Meseca koja je upravo počela vodi ovu planetu pravo kroz znak Strelca, koji je u averziji sa domicilnim Rakom, kao i u konjunkciji sa Merkurom i Saturnom, u vašem šestom polju, što može da ukaže da na poslu imate probleme, skrivene neprijatelje i tračeve. Pazite sa kim delite svoja zapažanja i kako komentarišete posao.

  Ljubav: Prolazak Meseca, vašeg vladara, preko Saturna donosi negativna iskustva, što neće zaobići ni ljubavni život. Do srede ne vodite važne razgovore niti pokušavajte da promenite trenutni odnos.

  Zdravlje: Šesto polje naglašeno Merkurom i Saturnom ukazuje na slab imunitet.

  Lav (23.7 – 22.8)

  Posao:Ukoliko prevaziđete sujetu i krenete u akciju bićete zadovoljni i ispunjeni. No, Venera vladar polja karijere u konjunkciji sa Jupiterom donosi vam kratke rokove u kojima je teško postići vrhunske rezultate. Zato je bitno da se prilagodite, budite brzi, posao podelite u segmenzr kako bi sve završili na vreme.

  Ljubav: Pozicija sa koje gledate na emocije prečesto je stav potpune dominacije i isključivanje partnerovih želja. Jedino što tada postižete je konfuzija i nemogućnost da podelite odgovornost. Takav stav vam ne donosi dobro, krivica za sve što se dogodi biće vaša, kao i odgovornost za eventualni neuspeh.

  Zdravlje:Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, bolje ćete se osećati i povratiti izgubljeni optimizam.

  Devica (23.8 – 22.9)

  Posao: Merkur u konjunkciji sa Saturnom, kao vaš vladar, donosi brojne peripetije na poslu, te čini da sve kasni ili da se dešava mimo plana. Pritom, on kao dupli vladar i prvog i desetog polja, ukazuje da ste izloženi odgovornosti i za svoje i za tuđe greške. Jedino što možete da uradite je da budete pažljivi i da učinite sve da do problema ne dođe.

  Ljubav:Jupiter, vladar vašeg sedmog polja je u Škorpiji, znaku u kom ne ostvaruje dovoljno dostojanstva, ali potpomognut je Venerom, univerzalnim pokazateljem emotivnih i partnerskih odnosa. Situacija je haotična, ali i vrlo interesantna, jer postoji veliki potencijal da vam se nešto lepo desi. Da li će se dogoditi ili ne, zavisi od pojedinačnih natala, ali skoro svi predstavnici znaka imaće iskušenja. 
  Zdravlje:Ukoliko ste preterali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vreme da krenete sa dijetom. Mogući su i bolovi u nogama.

  Vaga (23.9 – 22.10)

  Posao: Mars u vašem prvom polju pokazatelj je probema. Nerazumevanje sa okolinom je prvi i osnovni, a preterano ulaganje energije da to ispravite je drugi. Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite, da vas Mars ne bi uveo u ozbiljne konflikte. Jupiter u polju finasija, koji se oslobađa uticaja Sunca, donosi zaradu.
  Ljubav:Mars, vladar vašeg polja emocija u vašem znaku, pokazatelj je konfuznih želja i nestabilne realnosti, tim pre što je vaš vladar Venera u znaku svog pad, što u ovakvoj situaciji znači da su sve predstojeće odluke samo uzroci budućih problema.
  Zdravlje:Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Budite ležerniji.

  Škorpija (23.10 – 22.11)

  Posao: Jupiter, Venera i Sunce, koje tokom ove nedelje izlazi iz vašeg prvog polja, znak su dinamičnih dešavanja od kojih mnoga neće biti u skladu sa onim što želite. Kako god bilo, u narednom periodu stvari će doći na svoje mesti, istina vrlo polako, ali na krakju će finansije da se poprave. Moguće je da dobijete neka zaostala potraživanja. 
  Ljubav:Venera, vladar sedmog polja u vašem prvom polju, čini vas neobjektivnim i dramatičnim, čak i u stvarima u kojima to ne bi trebalo da budete. Brojne prilike i šanse samo su privid, nemojte mnogo da očekujete. U natalima sa naglašenim prvim poljem, moguće je da dođe do prekida veze, a ego će biti glavni uzrok. Zdravlje:Sklonost ka porocima (cigaretama, piću, slatkišima, seksu) je naglašena, što se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

  Strelac (23.11 – 21.12)

  Posao:Prolazak Merkura kroz vaš znak stvara iluziju brojnih dešavanja, ali ga usporavnje i konjunkcija sa Saturnom čini suštinski neefikasnim. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite, ali je neophodno da dosledno i temeljno istrajavate u svim poslovnim poduhvatima.
  Ljubav:Merkur, vladar sedmog polja koji usporava u vašem prvom, u konjunkciji je sa Saturnom, što će najviše reprezentovati vašu nepraktičnu stranu prilikom donošena odluka kao i skučenost u prihvatanju tuđih ideja, odnosno rigidna postupanja partnerstvu, bez obzira ko ih inicira.

  Zdravlje:Moguće su sve bolesti, počev od problema sa žlezdama do proširenih vena. Pošto situacija nije nimalo dramatična, nemojte previše da brinete.

  Jarac (22.11 – 20.1)

  Posao: U polju karijere, Mars podržam Saturnom, najavljuje promene. Budite istrajni u onom što ste započeli, jer je Marsov dispozitor slabo postavljen i shodno tome, trebalo bi da dobijete očekivan rezultat.

  Ljubav:Venera u jedanestom polju ukazuje na emocije koje razmenjujete sa osobom iz neposredne blizine i koje na neki način nisu javne. Mnogi pripadnici znaka kršiće ustaljene norme. Pazite se izleta u nepoznato ukoliko ste vi ili druga strana zauzeti, posebno ukoliko niste samo u nekom neformalnom odnosu već u braku.

  Zdravlje:Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti, odnosno hroničnih problema. Slaba tačka organizma je na meti.

  Vodolija (21.1 – 19.2)

  Posao: Jupiter i Venera, ali i Sunce koje napušta vaše polje karijere, znak su da kroz period koji nastupa prolazite kroz razne promene na poslu. Bitno je da ispravno postavite prioritete, kako ne bi ponavljali greške iz prethodnog perioda.

  Ljubav:Venera u polju karijere voli da pomeša emocije i poslovne saradnike, te da unese konfuziju u oba polja. No, u određenim slučejevima, može da dođe do promene statusa, bilo da je u pitanju brak ili duga veza. Neko će uploviti u bračne luke, a neko će da se rastane.

  Zdravlje:Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu da budu posledica bakterijske infekcije koja se lako leči. Izbegavajte piće i slatkiše, oni su atak na vaše krhko zdravlje.

  Ribe (20.2 – 20.3)

  Posao: Merkur i Saturn u polju karijere, zbog usporavanja pred Merkurovu retrogradnost, čine da se sve stvari dodatno komplikuju. Ni dogovori ni rokovi neće ići po planu. Jedini način je da, prateći Merkurovu simboliku, pokušate istovremeno na više strana da nađete izlaz. Trebaće vam fleksibilnost.
  Ljubav:Već pomenuti Merkur je planeta koja određuje i vaš emotivni život. Sa jedne strane on, sa druge vaš vladar Jupiter u konjunkciji sa oslabljenom Venerom, doneće brojna dešavanja.
  Zdravlje:Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. Ukoliko imate sezonske zdravsvene probleme, biće dovoljno da povećate unos vitamina.

  izvor : novosti.rs