NATO planira napad na Rusiju iz ove evropske zemlje?! Ceo svet na nogama, sprema se NOVI RAT?!

  100

  A tu je i odluka Sjedinjenih država da povećaju flotu vojnih brodova sa 272 na 350. Zato nije isključen ni strateški plan Pentagona da izvede blickrig operaciju pod komandom NATO, sa klasičnim naoružanjem, iz baltičkih država i iz Poljske, idući direktno na Moskvu.

  Poraz Rusije bi doveo do promene političkog rukovodstva na čelu sa Vladimirom Putinom i do postepenog povlačenja snaga, ostavljajući rusku teritoriju pod okupacijom Letonije, Estonije i Ukrajine.

  Zapadna ruska granica bi bila fiksirana duž linije koja se proteže od Sankt Peterburga do Velikog Novgoroda, Kaluge, Tvera i Volgograda.

  Ubrzana modernizacija kineske vojske, koja je sada u stanju da Sjedinjenim državama i saveznicima izazove ozbiljne probleme u Zapadnom Pacifiku bi značila da Pentagon ne može da upotrebi svu raspoloživu borbenu opremu u Evropi.

  Trećina vojnih snaga SAD bi morala da bude u rezervi, za slučaj iznenadnog napada Kine.

  Dostizanje nadmoći u vazduhu

  Ruska vojska je usmerena na odbranu. Ima avione presretače visokih performansi i visoko mobilne AA raketne sisteme, sposobne da detektuju i unište čak pet generacija američkih aviona.

  nastavak na strani 5