NATO planira napad na Rusiju iz ove evropske zemlje?! Ceo svet na nogama, sprema se NOVI RAT?!

  100

  Sjedinjene Države ne razmatraju iskrcavanje na ruskom Dalekom istoku, nego kao Napoleon i Hitler nameravaju da okupiraju strateški cilj, Moskvu.

  Prvobitni plan bio je da se ‘Euromajdanom’ Ukrajina privuče u sferu uticaja Vašingtona, a da ruska pomorska baza na Krimu pretvori u američku pomorsku bazu, kada Ukrajina postane član NATO.

  Tako je planirano da napad na Rusiju počne iz Ukrajine. Potrebno je imati u vidu da je Lugansk udaljen samo 600 km od Moskve.

  Taj početni plan je odbačen prvo nakon uspešnog referenduma na Krimu o prisajedinjenju sa Rusijom, a posle i zbog građanskog rata u Donbasu, pa tako Amerikanci ne mogu da započnu nikakav vojni napad na Rusiju iz Ukrajine.

  Tako su Sjedinjene Države morale da promene plan, pa su baltičke države određene da budu početna zona napada. Moskva se nalazi samo 600km od granice sa Letonijom i tamo ne postoje nikakve prirodne prepreke za invaziju, iz vojne perspektive.

  Pentagon je za navodno ‘odvraćanje’ Rusije povećao svoj budžet i sprovodi antirusku kampanju u državama koje se graniče sa Rusijom. Sjedinjene države su čak rasporedile još jednu oklopnu brigadu u baltičkim državama i u Poljskoj, kršeći time Osnovni akt Sporazuma NATO i Rusije iz 1997. godine.

  nastavak na strani 4