Monahinje iz Pravoslavnog Manastira u Francuskoj zovu za pomoć

  7229

  Pravoslavni Manastir Bois Salair u koji borave i žive monahinje, a koje su uz pomoć grupe „Svi Srbi u Parizu“ preseljene decembra 2014.godine. je marljivim radom istih monahinja postao jedno divno pravoslavno zdanje na zapadu Francuske.

  Pošto oko manastira ima uvek posla, monahinje su nam se obratile za pomoć. Mi vam prenosimo njihovu poruku pa ko može bilo bi lepo da pomogne.

  „Dragi prijatelji Manastira
  Još jednom vam se obraćamo za pomoć.
  Radovi na uređenju zemljišta su predviđeni za početak oktobra, da bi preuredili zadnju stranu objekta. Da bi radovi tekli bez problema, potrebna nam je pomoć da se prenesu kamenje i daske za betoniranje. Vaša pomoć nam je neophodna da uspemo u tome. Prvi deo je urađen ovog leta ali su potrebne još jedna ili dve etape od 4-5 ljudi 23. i 30. septembra. Jedan auto je već isplaniran da pođe iz Pariza 30.septembra i ima u njemu još mesta. Za organizaciju se javite se Draganu na telefon 0632945640.
  Zahvaljujujemo se unapred svima na pomoći.
  Primite naše pozdrave u Hristu.
  Sestra Justin“

  U ime grupe Svi Srbi u Parizu mi se zahvaljujemo svima koji se odazovu pozivu i pozivamo sve vas da posetite Manastir jer je to jedno sjajno duhovno mesto gde ćete biti oduševljeni posetom.