Mali fudbal, velika avantura !!!

  1441

  Šampiona Jelen KUPa, ekipu F.Ž. Lampone Meridian, odveli smo proteklog vikenda u Pariz na legendarni stadion Park prinčeva i utakmicu PSŽ – Bordo. Pogledajte kako su se proveli naši šampioni na trodnevnoj poseti Parizu!

  Odmah po sletanju u Pariz, ekipa je krenula na tročasovno panoramsko razgledanje grada tokom koga smo  obišli najpoznatije znamenitosti grada svetlosti, kao što su Jelisejska polja, Trijufalna kapija i Ajfelov toranj.

  Nakon smeštaja i kratkog odmora u hotelu, sa nestrpljenjem smo se žurno uputili na Park prinčeva, na kome se u subotu odigrala utakmica PSŽ-Bordo. Usledilo je hedonističko uživanje u prelepoj atmosferi i još boljem fudbalu, prava nagrada za naše majstore na petoparcu, koji su zagrejanih dlanova ispratili dva pogotka veštog Edisona Kavanija kojima je doneo pobedu PSŽ-u već u prvom poluvremenu.

  Sutradan, odmah nakon doručka u hotelu, uputili smo se ka Sent Deniju, stadionu Francuske, šestom po veličini stadionu u Evropi koji je poznat i po tome što je jedini stadion na kome se igralo finale svetskog prvenstva u fudbalu, ali i finale svetskog prvenstva u ragbiju.

  Ostatak dana šampioni Jelen KUPa proveli su uživajući u lepotama Pariza, na izletu na Ajfelov toranj i krstarenju Senom, a poslednjeg dana velike avanture obišli su Monmartr, najviši deo Pariza odakle puca pogled na ceo grad, kao i Latinsku četvrt.

  Izvor: JelenFootbal