Ma da li je moguće? I muškarci odbijaju seks, evo i kada

  1930

  Suprotno opštom verovanju, muškarci nisu uvek seks mašine i ponekad imaju opravdani razlog za slab libido, ali nije im prijatno da to i priznaju. Razumevanje i razgovor je ono što im je najpotrebnije u tom trenutku kako bi im seksualni apetit ponovo porastao.

  1. Lekovi

  Neki lekovi (npr. za snižavanje krvnog pritiska ili protiv depresije) mogu smanjiti seksualni nagon. Ako je problem u tome, ohrabrite partnera da razgovara s lekarom, piše Zadovoljna.

  2. Stres

  Muškarci se često boje hoće li uspeti da zadovolje svoju partnerku u krevetu. Pokušajte da  ga razuverite i da mu objasnite da ćete se osećati zadovoljno bez obzira na sve. Osim toga, vrhunski seks zahteva vežbu pa dajte i njemu i sebi vremena.

  3. Iscrpljenost

  Umor je vrlo uobičajen razlog zbog kojeg muškarci imaju smanjenu želju za seksom. Zato ga navečer pustite da se naspava, a u seksu pokušajte da uživate u drugim delovima dana.

  4. Ljutnja

  S vremenom u vezi znaju da se nakupe nerešeni problemi što takođe može da smanji seksualni apetit kod muškarca. Rešenje su dugi iskreni razgovori, a ne bi bilo loše ni da pokušate da prenesete tu ljutnju u spavaću sobu.

  izvor : vesti-online.com