Francuska : Ubio bebu zbog video igrice

    538

    Muškarcu od 28 godina će biti suđeno pod optužbom da je usmrtio svoju bebu od šest meseci nanevši joj teške povrede udarcima pesnicom u grudi. I to sve zato što je plakala dok je on igrao Sony Playstation i tako ga ometala. Suđenje počinje u ponedeljak.

    U noći između 29. i 30. januara 2016.godine majka je pronašla svoju bebu mrtvu u svom krevetu. Raphaël Gamez, njen suprug, joj je objasnio da je pas skočio na grudi šestomesečne bebe, usled čega je ona preminula. Ali zvanična autopsija urađena posle toga je potvrdila da je beba preminula nakon udaraca u grudi koje nije mogao da prouzrokuje jedan pas.

    Otac je u tom trenutku priveden i dok je bio u pritvoru priznao je policiji da dok je igrao igricu „Call of duty“, njegov sin nije prestajao da plače. Pošto je otac već bio vidno iznerviran jer je loše igrao igricu približio se bebi i udarcima pesnicom u grudi, kako kaže, samo je želeo da je smiri da ne plače. Posle tih udaraca beba je preminula.

    Istraga je utvrdila da je ovom događaju prethodila svađa između njega i njegove žene jer je on nije slušao šta mu je ona govorila, zbog čega mu je ugasila Sony Playstation. Posle svađe je izašla da kupi cigarete za vreme kojeg je agresivni, impulsivni i egocentrični otac, kako je određen njegov psihološki profil, udarcima u grudi ubio svoju bebu.