A.S.Serbie – Paris Saint Germain

  2779

  U nedelju 30.oktobra 2016. godine sa početkom od 9h30 odigraće se prvenstvena utakmica 5.kola „lige časti“ (DH) pariskog regiona između domaćina pariske Srbije i Paris Saint Germain (jedna od njihovih rezervnih ekipa koja se takmiči u istom rangu kao i A.S.Serbie).

  Utakmica se igra na stadionu „Louis Lumière“ (30 rue Louis Lumière, 75020 Paris). Srbija trenutno zauzima osmo mesto na tabeli i ima samo bod zaostatka od šestoplasiranog Paris Saint Germain-a.

  Povodom ove utakmice zamenik šefa stručnog štaba Igor Stefanović nam je dao izjavu :
  „Spremni dočekujemo ovaj meč. Zdravstveni bilten nije toliko povoljan za nas jer imamo nekolicinu povređenih igrača. Ipak nije vreme za kuknjavu, mora da zbijemo redove jer nam u goste dolazi uvek neugodna ekipa Paris Saint Germain-a željna nadigravanja. U tom slučaju mislim da imamo velike šanse, s tim što i mi ulazimo u dugo željeni ritam i polako konkretizujemo na terenu sve ono što radimo iz nedelje u nedelju od početka sezone.

  Zato će im trebati baš puno da bi nas nadigrali i izvukli povoljan rezultat. Ja, kao i celi stručni štab verujemo u svoje momke i zajednički trijumf u nedelju. Igračima ne treba veća motivacija od činjenice da predstavljaju svoju zemlju u Francuskoj a igraju protiv Paris Saint Germain-a.

  Na kraju bih želeo da pozovem sve navijače da dođu u nedelju i pomognu nam da dođemo do toliko željene pobede“.